Toertocht  Toertocht  Toertocht Toertocht  Toertocht

Toertocht

Toertocht

Toertocht

Toertocht

Toertocht

Welkom bij de Yamaha FS1 Club Oost Nederland

Wie wij zijn:

De Yamaha FS1 Club Oost Nederland is een bromfietsclub voor de echte Yamaha FS1 liefhebbers die graag hun hobby willen delen met anderen. Een gezellige club voor jong en oud.

Hoe ontstaan:

Wij, Jurgen en Henk, zijn twee bromfietsliefhebbers uit Twente en inmiddels al enkele jaren compleet verslaafd aan deze hobby. Onze favoriet is de Yamaha FS1. Tijdens het restaureren van onze FS1's kwamen we er al snel achter dat er hier in het oosten van Nederland eigenlijk maar weinig activiteiten zijn omtrent deze populaire bromfiets. Wij vonden het tijd om daar eens verandering in te brengen! Hierdoor ontstond het idee om een club op te richten, oftewel de "Yamaha FS1 Club Oost Nederland".

Lid worden:

Lijkt het jou ook leuk om lid te worden en samen met ons leuke activiteiten te organiseren, stuur dan vrijblijvend een mail met je naam, woonplaats, model en jaartal FS1. Stuur tevens een foto mee van jouw Yamaha FS1 en een klein verhaal over de historie van jou en je bromfiets. Stuur dit naar: rob@yamahafs1.nl en dan plaatsen wij dit hier op deze site!

Voorwaarden:

Iedereen die in het bezit is van een Yamaha FS1 kan lid worden en er zijn géén kosten aan verbonden!